Buch Dich.

Het is vakantie deze week. Herfstverlof, maar ik zou het eerder winterverlof noemen na de temperaturen die ik gisterennacht ervaren heb.

Maandag: overdag absoluut niks gedaan. ’s Avonds met mama naar de film, Mirrors, omdat zowel ik als zij dikke vette broekschijters zijn, gaan we enge films (cfr. The Ring, The Grudge) altijd samen zien.
Mirrors heeft spannende momentjes maar blijft niet nazinderen zoals de eerder vernoemde Japanners.

Dinsdag: overdag wat winkeltjes bezocht hier in Merksem. 2 dvd’s, een kleine tien buttons, een tas en wat oorbellen later weer naar huis gekeerd om me te gaan klaarmaken voor de avond.=
Dinnerdate met S., C. en G. bij de Thai/Vietnamees. Sorry, C., ik heb vandaag niet zoveel zin om een culinaire recensie te schrijven. We houden het bij “yummie!”
After dinner nog naar ’t Diamantje getrokken (zonder S. die vandaag vroeg op moest). ’t Diamantje is het plaatselijk jongerencafé – de eigenaar noemt het een “discutheek” – waar je avond ofwel superleuk kan worden ofwel super kan tegenslagen.
Gisteren kwamen we traag op gang maar toen de barman een dvd van Rammsteinconcerten opzette konden we niet op van de pret. En niet omdat we fans zijn…

Een paar drankjes, één heel en twee halve Rammsteinconcerten en een hoop gegiechel later gingen we maar naar huis. Een geslaagde avond.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: