Made.

“Made” op MTV; het perfecte programma om je gedachten op nul te zetten en te zien hoe de Amerikaanse jeugd streeft om ergens bij te horen. Van salsadanseres tot snowboardster, alles is al de revue gepasseerd.
De kids krijgen een eigen coach toegewezen die ze op een korte tijd moet omtoveren.

Brandin, het onderwerp van vandaag wil graag prom king worden maar is van nature een beetje asociaal.

He’s the kid that everyone laughs at. Zijn favo films zijn Killer Nerd, een film over een nerd die het gepest op een dag beu is en iedereen afslacht, en A Clockwork Orange, iedereen weet wel wat voor film dat is… Toen ik dat hoorde, vreesde ik plots voor het leven van Brandin’s schoolgenoten.

Hij lijkt ontsnapt te zijn uit de film Elephant en één woord blijft door m’n hoofd spoken bij het bekijken van deze aflevering: Columbine.

Het erge aan de zaak is dat je ziet dat een apart kind nog aparter wordt door het gepest van de anderen, waardoor hij nog aparter wordt en dus nog meer gepest wordt.

In de film Bowling for Columbine vraagt Michael Moore aan Marilyn Manson (die de schuld krijgt voor het drama in Columbine) wat hij zou zeggen tegen de daders, als ze nog zouden leven. Zijn antwoord is dat hij niets zou zeggen, hij zou luisteren naar waar ze mee zaten, wat heen dwars zat, hen leren kennen.
Ik denk dat dat één van de meest wijze dingen is die ik ooit uit de mond van een celebrity heb horen komen en ik denk ook dat dat hetgene is dat Brandin uit Made nodig heeft.

Geen cameraploeg die hem achtervolgd, geen mensen die niet de moeite willen doen hem te proberen begrijpen maar duidelijk wel iemand die hem op een normale manier leert omgaan met gevoelens en mensen.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: