Dagen met zalige vrienden.

Maandagochtend 31 maart 2008.
11.06u, Centraal Station Antwerpen.
Drie jongeren op de trein. Destination: Knokke.

12.54, Station Knokke. Weer: mooi. Jongeren: ready to go.
Eerste missie: spullen droppen op appartement. Zo’n twintig minuten later was de eerste missie volbracht.
Tweede missie: strand! Een goede, frisse wandeling aan de zee doet altijd deugd en deze keer dus ook. Effe goed uitwaaien, frisse(re) lucht inademen en alles wordt plots zoveel beter.

Meer van Knokke.

Het meer van Knokke (zie boven) was fris aan de voetjes maar het was dé perfecte zeedag!
Na onze wandeling namen we een ijsje van Australian Icecream, hmmm framboos en passievrucht!

Knokke heeft ook lange winkelstraat, de Lippenslaan, waar zowaar een toffe schoenenwinkel was. Na een tijdje voor de vitrine te staan kwijlen, wilde ik naar binnen maar toen zei Steph “jama Zjos, iets verder is nog ne toffe skatewinkel, misschien is eerst daar gaan zien?” Dat was dus géén goed plan. Ik kwam buiten met een rugzak en een heuptasje van Da Kine. Damn you, stom gat in mijn hand!

Van kwijlen op toffe spulletjes en sommige van die spulletjes kopen, krijg je dorst dus gingen we iets drinken, op een terrasje, in de zon! Nuja, gedeeltelijk…
In de skatewinkel had ik Skullcandy hoofdtelefoons zien liggen, een gadget waar ik al een tijdje op verlekkerd ben. Zelfs een terrasje in de zon kon m’n zinnen niet verzetten dus gingen we terug naar de winkel. Ze verkochtten er zelfs met zebraprint (!!) maar die waren me net iets te duur. Ik ging voor de simpele wit met zilveren versie. Now, I’m hip like all the streetkids.

Tegen de tijd dat ik eindelijk weer cool was, gingen de winkels al bijna dicht, dus trokken we naar de Delhaize voor ons avondmaal.
Een paar zakjes pasta, een potje sambal voor Cédric, een zakje kaas voor mij, wat drinken en wat snacks voor later op de avond and we were ready to go.

Vrienden die een MacBook hebben, ja ik ben daar jaloers op maar dat vergeet ik effe als ik op de grond lig te lachen met onze Photobooth-foto’s. (Deze volgen nog.)
Na al dat lachen hadden we honger. Pasta eten met vrienden terwijl je naar Sara kijkt in een appartement aan de zee, can life get any better? Het antwoord is: moeilijk.

Toen we rond een uur of half 8 eventjes buiten stonden, beslisten we dat we naar de zonsondergang wilden kijken. Schoenen, jas en sjaal aan, camera in de hand en hop naar het strand (that wasn’t supposed to rhyme, but okay).
Zjoske en Cédric.

Op het strand nog een paar “spring-foto’s” genomen (volgen later) maar de pret was al snel bedorven toen Cé’s broek scheurde… Way to go, An Demeulemeester, dat heb je goed gestikt. We gingen dan maar rustig op de golfbreker zitten.
Het leven werd nog net iets beter al kijkend naar de zonsondergang. Zoiets zie je in de stad niet gemakkelijk.

Sunset.

Nadat de zon helemaal weg was gedoken, gingen we terug richting het appartement. Our idea of a good time? Watching television, drinking lemonade and eating junk.
Zeelucht makes you sleepy, dus we kropen niet al te laat in ons bed.

Toen we deze ochtend wakker werden, was het al veel minder mooi weer, maar goed dat we toch niet lang meer zouden blijven.

Na een ontbijt met koffie dat ook meteen onze lunch was in Le Pain Quotidien hadden we genoeg superkrachten om de trein op te springen. Wat een domper op de feestvreugde, die motregen waar je zo kletsnat van wordt – de wandeling tot aan het station duurde ongeveer 20 minuten dus JA we waren KLETSNAT!

Exact 24u nadat we waren aangekomen, gingen we de trein terug op en lieten we Knokke voor wat het was.

Jaja, het kan goed doen, zo’n dagen met zalige vrienden.

<3

En nog wat extraatjes:

Steph. Steph en Cé. Knokke. Mooi. Knokke2 Steph2

En gedaan.

PS: Greg, I love you. 😉

Advertenties
Explore posts in the same categories: Uncategorized

3 reacties op “Dagen met zalige vrienden.”

 1. Greghoery Says:

  Hehehe, tnx zjos 😉

  Btw, uw headphones zijn FAB!!!

 2. wai lam Says:

  i love your by-tiga-designed-hoodie!
  🙂

 3. steph. Says:

  Hoooo, I miss Isea.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: